• Airco

  Wij zijn een gecertificeerd koeltechnisch bedrijf dat enkel airco en warmtepompen installeert, onderhoud en  herstelt.

  Door de grote vraag naar airco en warmte pompen doen wij enkel herstelling en onderhoud op door ons geplaatste installaties

  Wij plaatsen airco’s van Panasonic of Daikin,  deze zijn bij de stilste, energiezuinigste en betrouwbaarste op de markt.

  Panasonic en Daikin zijn al jaren actief op de markt van airco en warmtepompen en hebben een gamma dat voor elke situatie van 1 kamer-koeling en verwarming tot volledige hotels en winkels kunnen ze een gepaste oplossing kan bieden.

  De bediening en controle van de  airco’s zijn mogelijk via het internet (smartphone, tablet en pc).

  Panasonic en Daikin ontwikkelen al hun toestellen zelf en geeft een goede service en opleiding aan zijn installateurs, waardoor wij de toestellen vlot kunnen installeren, bedienen, onderhouden en indien nodig herstellen.

  Meer info over  Panasonic airco

  Meer info over logo daikin

  Wij komen graag eens langs om uw project te bekijken en maken graag een vrijblijvende offerte geheel naar uw wens.

  Bij vragen of om een afspraak te maken klik hier of bel 0485 79 66 84 ( Steven).

  Waarom Split airco / warmtepompen

  Bij split airco’s zit de compressor in de buitenunit waardoor je binnen minder lawaaihinder ondervindt.

  Splittoestellen met binnen- en buitenunit zijn het efficiëntst.

  Laat je niet misleiden door de energieklasse van monoblocksystemen en splitsystemen met elkaar te vergelijken. Voor splittoestellen en monoblocksystemen wordt een andere methode gebruikt om de energieklasse te bepalen. Zo is een monoblocksysteem met energielabel A even energiezuinig als een splitsysteem met energielabel D.

  Het energiegebruik per jaar dat op het label wordt vermeld, is een beter criterium om splits en monoblocks met elkaar te vergelijken.