• Warmtepompen installateur Panasonic aquarea en Daikn altherma

  Wij installeren warmtepompen Panasonic en Daikin. Deze fabrikanten zijn al jaren actief op de markt van airco en warmtepompen en hebben een groot gamma zodat in de meeste  situaties een geschikte warmtepomp kan voorgesteld worden die perfect aansluit bij uw wensen en het benodigde vermogen dat u nodig heeft.

  Wij hebben voor warmte pompen het rescert certificaat behaald. De voordelen van dit certificaat vind je op https://rescert.be/nl/avantages

  Warmtepompen kunnen

  • sanitair warm water via een boiler maken met of zonder buitenunit, met of zonder extra zonnepanelen
  • uw zwembad verwarmen
  • uw huis verwarmen via
   • wandtoestellen, deze blazen warme lucht en kunnen ook koelen
   • vloerverwarming
   • speciale convectoren, deze zorgen voor een snelle opwarming en kunnen als optie ook koelen
   • uw bestaande radiatoren maar dit is vaak minder zuinig met enkel een warmtepomp. Hiervoor wordt er best gewerkt met een hybride warmtepomp

  Een hybride warmtepomp werkt samen met een gas ketel. Deze kan bij lage buiten temperaturen de gewenste binnen temperaturen altijd garanderen en de zuinige werking van de warmtepomp optimaal benut bij hogere buiten temperaturen.De keuze of er enkel met de gasketel of gas en warmtepomp samen of enkel de warmtepomp verwarmt wordt, gebeurt automatisch op basis van de energie prijzen zodat altijd goedkoopste manier van verwarmen wordt gekozen.

  Alle voordelen van een hybride warmtepomp vind je hier

  Meer info over warmtepompen vindt u op de website van  logo daikinof   Panasonic warmtepompen

  De bediening en controle van de warmtepompen zijn mogelijk via het internet(smartphone, tablet of pc).

  Panasonic en Daikin ontwikkelen al hun toestellen zelf. Ze zorgen voor  een goede service en opleiding aan hun installateurs. Hierdoor kunnen wij makkelijk de juiste toestellen selecteren voor jou project en deze vlot installeren, bedienen, onderhouden en indien nodig herstellen.

  Als u geïnteresseerd bent in een warmtepomp, komen wij graag bij u langs om te kijken of een warmtepomp geschikt is voor uw woning en welke warmtepomp best bij u en uw woning past. Wij kunnen u dan een correcte vrijblijvende offerte aanbieden.

  Bij vragen of om een afspraak te maken voor uw warmtepomp-project klik hier of bel 0485 79 66 84